Καρναβαλεύουμε

Καρναβαλεύουμε και….σας Μαγεύουμε στο RIVER WEST!

Δύο διήμερα γεμάτα αποκριάτικες εκδηλώσεις και ένα μοναδικό πάρτι σας περιμένουν! Το ανανεωμένο εμπορικό κέντρο RIVER WEST είναι έτοιμο να υποδεχτεί τις φετινές απόκριες με ένα πρόγραμμα γεμάτο χρωματιστές, ψυχαγωγικές αλλά και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις! Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 1ο επίπεδο του εμπορικού τα διήμερα 26-27 Φεβρουαρίου και 4-5 Μαρτίου, ενώ η εορταστική περίοδος θα ολοκληρωθεί με ένα ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι το Σάββατο 12 Μαρτίου.

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, μέσα από την εκδήλωση «Τα Καρναβάλια του Κόσμου», ο Βασιλιάς Καρνάβαλος – με ένα ψυχαγωγικό και διαδραστικό παιχνίδι – θα ταξιδέψει τα παιδιά στα πιο γνωστά καρναβάλια του κόσμου. Εκεί, τα παιδιά θα μάθουν για τα διάσημα καρναβάλια όπως το Βενετσιάνικο Καρναβάλι, το Καρναβάλι του Rio De Janeiro και το Πατρινό Καρναβάλι. Παράλληλα με αυτήν την εκδήλωση τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φιλοτεχνήσουν το δικό τους μοναδικό, χειροποίητο γαϊτανάκι.

Μια εβδομάδα μετά, Παρασκευή 4 Μαρτίου και Σάββατο 5 Μαρτίου, στο RIVER WEST «Καρναβαλεύουμε και σας Μαγεύουμε»! Το εμπορικό θα φιλοξενήσει μια ξεκαρδιστική παράσταση με τους μάγους των αποκριών να διασκεδάζουν τα παιδιά με εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά κόλπα και ζογκλερικά παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μία πολύχρωμη, αποκριάτικη μάσκα αποκλειστικά για εκείνους.

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο RIVER WEST θα ολοκληρωθούν με ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι το Σάββατο 12 Μαρτίου! Τέσσερις ώρες γεμάτες αποκριάτικες μουσικές που θα ξεσηκώσουν τους επισκέπτες και μία ξεχωριστή παράσταση από κλόουν που θα διασκεδάσουν τα παιδιά με σκετσάκια, εντυπωσιακά ταχυδακτυλουργικά και ζογκλερικά κόλπα και αμέτρητα παιχνίδια. Κατά τη διάρκεια του πάρτι θα υπάρχουν πολλές παράλληλες δραστηριότητες, όπως Face Painting και Μπαλονοκατασκευές, ενώ ένας επιβλητικός, πανύψηλος ξυλοπόδαρος θα υποδέχεται με χαμόγελο όλους τους επισκέπτες του εμπορικού.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων
Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου | 17:00-21:00 | “Τα Καρναβάλια του Κόσμου”
Σάββατο 27 Φεβρουαρίου | 12:00-16:00 | “Τα Καρναβάλια του Κόσμου”
Παρασκευή 4 Μαρτίου | 17:00-21:00 | “Καρναβαλεύουμε και σας Μαγεύουμε”
Σάββατο 5 Μαρτίου | 12:00-16:00 | “Καρναβαλεύουμε και σας Μαγεύουμε”
Σάββατο 12 Μαρτίου | 12:00-16:00 | “Αποκριάτικο Πάρτι”

Καρναβαλεύουμε και … σας Μαγεύουμε!
RIVER WEST: Εδώ, η ζωή παίρνει χρώμα!