Η φθινοπωρινή μόδα βρίσκεται στο RIVER WEST!

Η φθινοπωρινή μόδα βρίσκεται στο RIVER WEST!

Η καρδιά του φθινόπωρου φέτος χτυπά στο ανανεωμένο RIVER WEST, το υπερσύγχρονο εμπορικό κέντρο που μετατρέπει τη βόλτα για shopping σε μια μοναδική, διασκεδαστική εμπειρία.

Το ανανεωμένο RIVER WEST προσφέρει και μια σειρά από υπηρεσίες, ιδανικές τόσο για τους θαμώνες του, όσο και για τους νέους του επισκέπτες. Δωρεάν Wi-Fi σε όλον το χώρο, δωρεάν parking, αλλά και Κομμωτήριο, Φαρμακείο ικανοποιούν τους επισκέπτες!

Το πανέμορφο περιβάλλον του RIVER WEST με το ανοιγόμενο στέγαστρο για τις μέρες που ο καιρός το επιτρέπει και το εντυπωσιακό του σιντριβάνι, σας περιμένει για να μετατρέψετε μια καθημερινή μέρα για ψώνια σε μια μοναδική, διασκεδαστική εμπειρία!

Οι PLAYMOBIL Super 4 στο RIVER WEST!
Σε μια μοναδική εκδήλωση το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου!

Το ανανεωμένο εμπορικό κέντρο RIVER WEST, υποδέχεται την φοβερή και τρομερή ομάδα των PLAYMOBIL Super 4, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου από τις 12:00 μέχρι τις 14:00, στην κεντρική πλατεία του εμπορικού.

Ύστερα από την ιδιαίτερα επιτυχημένη ενέργεια του RIVER WEST, Magic Academy, που, στο πλαίσιο της επιστροφής στα σχολεία μετέτρεψε το εμπορικό σε μια σχολή μαγείας, το εμπορικό επιστρέφει με μία ακόμη ενέργεια αφιερωμένη στους μικρούς του φίλους και υπόσχεται να προσφέρει δύο ώρες γεμάτες κέφι, παιχνίδι και χαμόγελα!

Ο πρίγκιπας Άλεξ, η πειρατίνα Ρούμπι, ο πράκτορας DNA και η νεράιδα Χαρά – γνωστοί και ως PLAYMOBIL Super 4 – θα βρίσκονται το Σάββατο κεφάτοι και ολοζώντανοι στην κεντρική πλατεία του RIVER WEST, έτοιμοι να γνωριστούν και να βγάλουν φωτογραφίες με όλους τους φίλους τους.

Έλα κι εσύ το Σάββατο να γνωρίσεις από κοντά την φοβερή ομάδα των PLAYMOBIL Super 4!