ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ «ΚΥΜΑ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ» ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ RIVER WEST

Στο μοναδικό καλοκαιρινό CASH BAR της Αθήνας, το RIVER WEST CASH BAR…

Από τις 10 έως τις 22 Ιουλίου, για κάθε 100 € σας επιστρέφουμε 5€ στο χέρι!

Ανοικτά τα καταστήματα και την Κυριακή 16 Ιουλίου

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μαζί του φτάνουν οι εκπτώσεις και ένα τσουνάμι εκπλήξεων από το RIVER WEST! Από τις 10 έως τις 22 Ιουλίου, το RIVER WEST, ετοιμάζει για εσάς το πιο χαλαρωτικό σκηνικό, τις μεγαλύτερες εκπτώσεις που αγγίζουν το 70% και το πιο ουσιαστικό καλοκαιρινό «κέρασμα»! Με €5 στο χέρι για κάθε €100 αγορών αλλά και ένα GRAND PRIZE €1000 μετρητά για τον μεγάλο τυχερό, ετοιμαστείτε να «εξαργυρώσετε» τη βόλτα σας και να δροσιστείτε με τον πιο ευχάριστο τρόπο στο αγαπημένο σας εμπορικό κέντρο.

Το «Κύμα Εκπτώσεων» αναμένεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη για προετοιμασία για τις διακοπές, αφού η ομάδα του RIVER WEST CASH BAR θα σας περιμένει καθημερινά από τις 17.00 ως τις 21.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 12.00 ως τις 20.00 για να σας δώσει στο χέρι, €5 για κάθε €100 αγορών σας. Παράλληλα, με τη συμμετοχή σας, αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο €1000 μετρητά, τα οποία ο μεγάλος τυχερός θα πρέπει να ξοδέψει σε δυο ώρες στα καταστήματα του RIVER WEST!

Βρείτε όλα τα αγαπημένα σας brands στις καλύτερες τιμές σε 3 επίπεδα καταστημάτων, απολαύστε τη βόλτα σας με άνεση σε ένα φωτεινό και δροσερό περιβάλλον και προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα για να ανανεώσετε στυλ, σπίτι και διάθεση για το φετινό καλοκαίρι.

Από τις 10 έως και τις 22 Ιουλίου το RIVER WEST ταράζει τα νερά με το μεγαλύτερο ΚΥΜΑ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ της αγοράς! Μη το χάσετε.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΥΜΑ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ