EDWARD JEANS

 
 
EDWARD JEANS
 
EDWARD Jeans: το brand που δημιουργήθηκε κατά τη δεκαετία του 1990, έχει εξελιχθεί σε διεθνές brand λόγω της σημαντικής βοήθειας από τους συνεργάτες μας στη λιανική πώληση και τη γενναιόδωρη αγάπη των πελατών μας. Η εταιρία γεννήθηκε από την εξής κεντρική ιδέα: να δημιουργήσει μια μοντέρνα εμφάνιση που φέρνει κοντά το τζιν και την μόδα.
Αναπτύχθηκε από μια μικρή τοπική επιχείρηση σε ένα brand που αποτελεί τρόπο ζωής, παράγοντας τζιν και μη, κομμάτια. Η εταιρία έχει καθιερώσει υψηλή θέση στην Ελληνική αγορά μέσω της συνεχούς βελτίωσης των υποδομών της, την ανάπτυξη της παραγωγικότητας σε συνδυασμό με την μηχανοργάνωση και την αναβάθμιση των προϊόντων και υπηρεσιών της.
Οι συλλογές της EDWARD Jeans χαρακτηρίζονται από “νεανικά εμπνευσμένες” εμφανίσεις για άντρες και γυναίκες και συνδυάζουν την μόδα με τη διαχρονικότητα. Δίνοντας μεγάλη προσοχή στους πελάτες μας, γνωρίζουμε ότι η απαράμιλλη ποιότητα είναι απαραίτητη. Γι’ αυτό η φιλοσοφία μας βασίζεται στα υψηλότερα πρότυπα, όταν πρόκειται για την ποιότητα, τα υλικά και τη δεξιοτεχνία. Οι δημιουργίες μας ξεχωρίζουν για την τέλεια εφαρμογή τους και για τον κομψό σχεδιασμό τους. Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας του σήμερα, σχεδιάζουμε τα τζιν του αύριο που βοηθούν κάθε άντρα και γυναίκα να εμπνέεται και να ανανεώνεται.
Στην Ελλάδα, η EDWARD Jeans λειτουργεί καταστήματα λιανικής πώλησης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Όλα τα καταστήματά μας είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο, ώστε ο πελάτης να μπορεί να απολαύσει την εμπειρία των αγορών του σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Η δυναμική ατμόσφαιρα, το φιλικό και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι νούμερο ένα προτεραιότητά μας, όταν πρόκειται για την έκθεση των προϊόντων μας.www.edward.gr
https://www.facebook.com/EDWARDJeans
LEVEL 1
TEL.: 210 5440333