Το RIVER WEST είναι εύκολα προσβάσιμο, καθώς βρίσκεται σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα και κομβικά σημεία της πόλης – επί της Λεωφόρου Κηφισού και μεταξύ των οδών Πέτρου Ράλλη, Ιεράς Οδού και Θηβών - δίπλα από το κατάστημα ΙΚΕΑ.

Στο RIVER WEST, η εξυπηρέτηση των πελατών αποτελεί βασική μας προτεραιότητα. Γι αυτό το λόγο, όσοι επισκέπτες χρησιμοποιήσουν δικό τους μεταφορικό μέσο, έχουν εύκολη πρόσβαση από την είσοδο επί της Λεωφόρου Κηφισού και δωρεάν parking 2.500 θέσεων, ενώ για όσους επισκέπτες χρησιμοποιούν το Μετρό, λειτουργεί λεωφορείο είκοσι θέσεων, πραγματοποιώντας δωρεάν την κυκλική διαδρομή μεταξύ του σταθμού Μετρό του Αιγάλεω και του εμπορικού συγκροτήματος RIVER WEST.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα δωρεάν δρομολόγια με mini busΛεωφορεία που περνούν έξω από το εμπορικό κέντρο

420 ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Μέσω ΚΗΦΙΣΟΥ)

Διαδρομή

ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ-ΑΚΤΗΣ ΚΟΝΔΥΛΗ-ΑΚΤΗΣ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΩΤΗ-ΕΘΝ.ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ-ΑΘΗΝΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ-ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΟΥ-ΣΥΝΔ.ΚΛΑΔΟΥ ΓΕΦ. ΑΓ.ΑΝΝΗΣ-ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΟΥ-ΠΑΡΑΔΡ.ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΟΥ-ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΟΥ-ΣΙΩΚΟΥ-ΛΙΟΣΙΩΝ-ΛΕΩΦ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΜΠΙΜΠΙΖΑ-ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ

829 Τ.Ε.Ι ΑΘΗΝΑΣ-ΣΤ.ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ-Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΥΚ)

Διαδρομή
Iεράς οδού – Εσταυρωμένος (ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ) Αγ. Γεώργιος Κηφισός – Γεφυράκι (ΑΒ) ΙΚΕΑ (RIVER WEST)
3 στάσεις από το μετρό Αιγάλεω και φτάνετε στο RIVER WEST συχνότητα ανά 15’


Το Mini-Bus του RIVER WEST ανοίγει τα «φτερά» του για Περιστέρι!

Το RIVER WEST ανανεώνει τη διαδρομή του Mini-Bus από και προς το σταθμό Μετρό Άγιος Αντώνιος, με ενδιάμεσες στάσεις για πιο εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο αγαπημένο εμπορικό κέντρο των Δυτικών Προαστίων.

Ανακαλύψτε ποιο από τα ενδιάμεσα σημεία σας εξυπηρετεί και επισκεφτείτε το RIVER WEST καθημερινά για μοναδικές αγορές και ξεχωριστή
διασκέδαση:

1η στάση: Μετρό Αγίου Αντωνίου

2η στάση: Στάση Εθνικής Αντιστάσεως, (Οδός Σαρανταπόρου και Εθνικής Αντιστάσεως – στον Πεζόδρομο)

3η στάση: Στάση Δημαρχείου

4η στάση: Μετρό Αγίου Αντωνίου

5η στάση: RIVER WEST - IKEA

Τώρα, όλοι οι φίλοι του RIVER WEST που χρησιμοποιούν την κόκκινη γραμμή του Μετρό αλλά και οι κάτοικοι της περιοχής του Περιστερίου θα μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική αγοραστική εμπειρία του εμπορικού κέντρου καθημερινά και μόνο μέσα σε λίγα λεπτά! Το Mini-Bus θα συνεχίσει να πραγματοποιεί διαδρομές , από Δευτέρα μέχρι Σάββατο και τις Κυριακές που τα εμπορικά καταστήματα είναι ανοιχτά.

Παρακάτω το πρόγραμμα διαδρομών του Mini busΗ νέα διαδρομή έρχεται να προστεθεί στην ήδη πετυχημένη διαδρομή του Mini-Bus, από και προς το σταθμό Μετρό Αιγάλεω, που εξυπηρετεί τους φίλους του εμπορικού που χρησιμοποιούν τη μπλε γραμμή και τους κατοίκους της περιοχής του Αιγάλεω από την αρχή της λειτουργίας του RIVER WEST.

Με το νέο δρομολόγιο του Mini-Bus «πετάς» από Περιστέρι για RIVER WEST!

* Τα 2 Τελευταία δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται τα Σάββατα. Μόνο καθημερινές.

1
Το Mini-Bus του RIVER WEST ανοίγει τα «φτερά» του για Περιστέρι!