Μικροί Επιστήμονες

Mood of the day: Διαγωνισμός «Μικροί Επιστήμονες»

Back to school με μία απίθανη κλήρωση για τέσσερα εκπαιδευτικά προγράμματα Ρομποτικής & STEM, από την 1 η μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

Και το ταξίδι των μικρών επιστημόνων ξεκινάει από το RIVER WEST!

Back to base, στο φωτεινότερο εμπορικό με την μοναδική ανοιγόμενη οροφή για open air αίσθηση & βόλτες με ασφάλεια!

Φέτος τον Σεπτέμβριο επιστρέφουμε στα θρανία με χαρά, αισιοδοξία και τον απίθανο διαγωνισμό «Μικροί Επιστήμονες»! Πιο συγκεκριμένα, από την 1 η μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες του RIVER WEST θα μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μία ετήσια και τρεις διμηνιαίες συνδρομές των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Ρομποτικής & Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών STEM!

Όσοι επισκέπτες βρεθούν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου στο RIVER WEST θα συναντήσουν ένα εντυπωσιακό επιστημονικό εργαστήριο στην κεντρική πλατεία του εμπορικού κέντρου. Εκεί, ανάμεσα στους δοκιμαστικούς σωλήνες και τα μόρια, θα βρίσκεται ένα -απλό- μαθηματικό πρόβλημα. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα πρέπει να λύσουν το πρόβλημα, να βρουν το νούμερο που λείπει, να το συμπληρώσουν σε ένα από τα κουπόνια που θα βρουν στην εντυποθήκη του εργαστηρίου και να το ρίξουν στην κάλπη. Αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού, θα πραγματοποιηθεί κλήρωση των κουπονιών και θα ανακοινωθούν οι νικητές!

Ο πρώτος τυχερός που θα αναδειχθεί από την κλήρωση θα κερδίσει μία συνδρομή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ρομποτικής & Επιστήμης, Τεχνολογίας, Μηχανικής και Μαθηματικών STEM, για έναν ολόκληρο χρόνο! Οι τρεις επόμενοι νικητές θα κερδίσουν αντίστοιχα από μία διμηνιαία συνδρομή!

Με αισιοδοξία, καλή διάθεση και τον σούπερ διαγωνισμό «Μικροί Επιστήμονες» υποδεχόμαστε και τη νέα αυτή σεζόν και σας περιμένουμε να κερδίσετε το ταξίδι της ψυχαγωγίας και της εκπαίδευσης ξεκινώντας από το RIVER WEST!

Ταυτόχρονα, μικροί και μεγάλοι, απολαμβάνουν τη βόλτα και τις αγορές της νέας σεζόν στο εμπορικό με την πιο “open air” αίσθηση, καθώς η ανοιγόμενη οροφή του RIVER WEST θα παραμένει ανοιχτή κατά τη διάρκεια της ημέρας εκτός αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν!

In the mood for science? Back to school διαγωνισμός «Μικροί Επιστήμονες» στο RIVER WEST


Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού και Δήλωση Απορρήτου & Παροχή Συγκατάθεσης Νewsletter
Ο διαγωνισμός έφτασε στο τέλος του και σας ευχαριστούμε για τη θερμή σας συμμετοχή!

Δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς νικητές.

1ος Νικητής: Βασίλης Βεκρής- 1 ετήσια συνδρομή

2ος Νικητής: Λαδάς Νικόλαος- 1 διμηνιαία συνδρομή

3ος Νικητής: Χριστόφορος Κυριάκος- 1 διμηνιαία συνδρομή

4ος Νικητής: Γιάννης Γούλης-1 διμηνιαία συνδρομή