Το RIVER WEST είναι ένα πρότυπο εμπορικό κέντρο στα δυτικά προάστια της Αθήνας, με συνολικό εμβαδόν 21.630 τ.μ. Άνοιξε τις πόρτες του το 2011, ενώ το 2016 ολοκληρώθηκε και η επιπλέον επέκταση των εγκαταστάσεών του. Από την ίδρυσή του, και λόγω της εξαιρετικής του υποδομής και λειτουργικότητας, το RIVER WEST έχει αναδειχτεί σε αγαπημένο προορισμό μόδας και διασκέδασης για όλη την οικογένεια στην περιοχή.

Τo RIVER WEST προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του μία μεγάλη ποικιλία καταστημάτων μόδας, ομορφιάς, αξεσουάρ, αθλητικών ειδών αλλά και ειδών για το σπίτι, καθώς και καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης και παιχνιδιού για τους μικρούς του φίλους. Επιπλέον, οι επισκέπτες του RIVER WEST μπορούν να απολαύσουν με άνεση και τις υπηρεσίες που έχει να τους προσφέρει, όπως το φαρμακείο του εμπορικού, ανοιχτό όλες τις ώρες των καταστημάτων, το κομμωτήριο, αλλά και το δωρεάν Wi – Fi.

Μερικά από τα επιβλητικά χαρακτηριστικά του RIVER WEST που συνθέτουν την αναβαθμισμένη ατμόσφαιρα του εμπορικού, είναι το ανοιγόμενο στέγαστρο, το οποίο, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν ανοίγει πλήρως και δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να απολαύσει τον Αττικό ουρανό. Ιδιαίτερα χαρακτηριστική είναι επίσης και η πρωτοποριακή εγκατάσταση σιντριβανιού “graphical waterfall” που διατρέχει και τα τρία του επίπεδα του εμπορικού κέντρου και εντυπωσιάζει κάθε επισκέπτη.

Έτσι, σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, άνετο και φωτεινό, οι επισκέπτες μπορούν να απολαμβάνουν τη βόλτα και τις αγορές τους, εύκολα και αποτελεσματικά, ενώ μπορούν και να χαλαρώσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους, στις πολλές επιλογές εστίασης του εμπορικού, απολαμβάνοντας την εξαιρετική θέα προς την Ακρόπολη και το Λυκαβηττό.

Τέλος, το RIVER WEST, έχει φροντίσει ώστε η πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο να είναι εύκολη και άνετη για τους καταναλωτές, με δωρεάν parking 2500 θέσεων καθώς και δωρεάν υπηρεσία mini bus, καθημερινά, από τον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω με συχνά δρομολόγια.

Σας περιμένουμε!

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ.801 22 25 050,
e-mail RIVER WEST: info@riverwest.gr